Küldetésünk

Küldetésünk, hogy az időseknek nyújtott szolgáltatásainkkal segítsünk a hozzánk fordulóknak abban - akár családban, akár egyedül élnek- ,hogy egészségi állapotuk átmeneti, vagy végleges meggyengülése esetén is  képesek legyenek megszokott környezetükben, saját otthonukban, élni.

Szolgáltatásainkkal és elkötelezett szakembereinkkel az idős emberek életminőségének megőrzéséhez, javításához, szabadidejük hasznos eltöltéséhez, a meglévő képességeik megőrzéséhez, fejlesztéséhez, biztonságuk növeléséhez kívánunk hozzájárulni.

Napközben lehetőséget teremtünk Idős Klubjainkban a társas kapcsolatok megteremtéséhez csakúgy, mint a szabadidő tartalmas eltöltéséhez és az étkezéshez. Házi gondozó szolgáltatásunk célja az otthonukban ápolt idősek állapotának stabilizálása, szinten tartása, javítása, adott esetben a felépülésük elősegítése.

Átmeneti Gondozó Házunkban ellátjuk azokat az időseket, akik erre valamilyen okból nem képesek.

Valljuk, hogy az aktív időskor elérhető és gyógyító hatású. A „Levendula” 60+ programunk bőséges kínálatot és lehetőséget nyújt a 60 év felettieknek ahhoz, hogy a testi-lelki harmóniát megtalálják, örömüket leljék a mindennapokban, tapasztalataik átadásával gazdagítsák a környezetüket.

Betűméret: A A A
Jelenleg nincs új állásajánlat.
Belépés

Elfelejtett jelszó