Nyertes-nyertes helyzet(Molnár Péter)

Nyertes-nyertes helyzet

„Azt hiszem mindkét fél számára előnyös a kártya bevezetése”

 

Molnár Péter az MP Dekorációs Kft. ügyvezetője, cége az elsők között csatlakozott az Idősbarát Vállalkozás programhoz. Kíváncsi lettem, hogy mit gondolt arról, hogy a hatvan felettiek milyen szolgáltatásuk iránt érdeklődhetnek.

J.M.: A honlapjukat látva nagyon széles a repertoár, ahogy látom, a hangsúly a reklámtevékenységen van.

M.P.: 2009 -ben alakultunk, mint nyomda-, reklám-, dekorációs cég. A mai üzleti élet elengedhetetlen kelléke a reklám. Bemutatkozó anyagunk külleme alapján ítélik meg cégünket, reklámunk segítségével adhatjuk hírül partnereinknek, vásárlóinknak üzletünk legújabb akcióit. Az első benyomás nagyon fontos éppen ezért ismeri fel egyre több vállalkozás vezetője a minőségi, szép referencia anyag fontosságát. Bizalmukat és partnerségüket minőségi kivitelezéssel, rugalmas határidővel valamint versenyképes árakkal viszonozzuk.

JM.: Mi a cég profilja?

M.P.: Ügyfeleink részére komplett szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani, nyomdai munkáktól a névjegyekig, a fénymásolástól a spirálozásig, a matrica gyártástól a táblákig mindenben állunk rendelkezésükre.

 

J.M.: Webáruházat is működtetnek a boltjuk mellett. Erről mi a tapasztalata?

M.P.: Idén januárban nyitottuk boltunkat, a Rákos út 88. szám alatt, amely egyben a webáruházunk átvevőhelye is lett, így könnyebb elérni minket személyesen, ezért a bizalmi indexünk hatalmasat nőtt, nagyon sokan járnak vissza hozzánk vásárolni. Egyedi, általunk gyártott termékeinkkel elég nagy körben tudjuk kiszolgálni a hozzánk betérőket.

 

 

 

J.M.: A nyugdíjas korosztály mi iránt érdeklődik leginkább?

M.P.: Rengeteg nyugdíjas jár hozzánk fénymásolni, csomagoló anyagot, ajándék tasakokat, írószereket vásárolni. Kerületi vállalkozásként gondoltuk, hogy mi is hozzájárulunk a nyugdíjasok, kedvezőbb vásárlási lehetőségeihez, ezért minden nálunk elköltött forintjuk után 10 % kedvezményt adunk a Levendula kártya bemutatása esetében.
 

J.M.: Mi az eddigi tapasztalata a kedvezményről?

Hát, nagyon sokat örvendenek a lehetőségnek, csak pozitív visszajelzést kaptunk, mai világban ki nem örülne ha olcsóbban tud vásárolni? Azt hiszem, hogy mind a két fél számára előnyös a kártya bevezetése.

 

 

Betűméret: A A A
Jelenleg nincs új állásajánlat.
Belépés

Elfelejtett jelszó